Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shriv FC Point-Noire FC
Attack Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Okocha is nu in balbezit. Singh rent richting de bal. Singh speelt de bal door. Daar is Paul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paul schiet op doel. Dench bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Shriv FC - Point-Noire FC 1:0

23e minuut.
Dench trapt de bal weg. McAllister geeft een hoge lob. Evans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Howson is nu in balbezit. Howson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Steele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Iling-Junior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bentley is nu in balbezit. Bentley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Evans is nu in balbezit. Constable verovert de bal door een tackle van achteren. Constable probeert naar een medespeler te passen. Howson is nu in balbezit. Howson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ripley kan de bal niet met de borst controleren. McAllister rent richting de bal. McAllister geeft de bal voor. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Howard rent richting de bal. Okocha is nu in balbezit. Singh rent richting de bal. Paul rent richting de bal. Paul schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shriv FC 41%, Point-Noire FC 59%.
Shriv FC - Point-Noire FC 1:0

49e minuut.
Steele is nu in balbezit. McAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. McAllister geeft de bal voor. Steele is nu in balbezit. Steele geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Steele passt de bal in één keer door. Singh is nu in balbezit. Singh speelt de bal door. Okocha rent richting de bal. Okocha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Singh probeert naar een medespeler te passen. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul passt de bal in één keer door. Okocha is nu in balbezit. Okocha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Dench speelt de bal door. Bentley rent richting de bal. Evans begaat een overtreding. Evans krijgt een gele kaart. Stockdale kopt de bal weg. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bentley. Bentley krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Constable geeft de bal voor. Stockdale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Evans rent richting de bal. Howson verovert de bal door een tackle van achteren. Howson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Law draait met de bal, schiet en ... Brown probeert naar een medespeler te passen. Law kopt de bal weg. Howson bereikt de bal nog maar net als eerste. Howson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shriv FC 38%, Point-Noire FC 62%.
Shriv FC - Point-Noire FC 1:0