Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barking Invicta Misty United
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Bowyer passt de bal met de wreef. Amo-Ameyaw rent richting de bal. Djorkaeff onderschept slim de pass. Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddock haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Amo-Ameyaw rent richting de bal. Djorkaeff verovert de bal door een tackle van achteren. Djorkaeff passt de bal in één keer door. Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddock schiet op doel. Mann bokst de bal weg.

12e minuut.
Clarke geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hancock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruddock rent richting de bal. Ruddock geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Barking Invicta - Misty United 1:0

27e minuut.
Cottee met een sublieme pass. Batt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Djorkaeff. Batt wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

30e minuut.
Russo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mullen. Russo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Djorkaeff met een snel genomen vrije trap. Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hancock met de inworp. Ruddock rent richting de bal. Ruddock geeft een hoge lob. Daar is Mullen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Renner is nu in balbezit. Metcalfe onderschept slim de pass. Metcalfe speelt de bal door. Cottee is nu in balbezit. Cottee draait met de bal, schiet en ... Hirst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Birch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gray met de inworp. Batt is nu in balbezit. Batt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey is nu in balbezit. Bowyer onderschept slim de pass. Ruddock rent richting de bal. Ruddock haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ruddock is nu in balbezit. Ruddock passt de bal met de wreef. Bowyer is nu in balbezit. Bowyer schiet op doel. Daar is Albany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Renner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Metcalfe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Batt de bal. Batt haalt uit met een fantastische trap. Hirst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barking Invicta 39%, Misty United 61%.
Barking Invicta - Misty United 1:0

51e minuut.
Russo geeft een hoge lob. Clarke probeert de bal aan de voet te houden. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer schiet op doel. Mann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barking Invicta - Misty United 2:0

53e minuut.
Gray speelt de bal door. Cottee rent richting de bal. Ferdinand begaat een overtreding. Cottee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lacey neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Albany probeert naar een medespeler te passen. Bergkamp is nu in balbezit. Daar is Lacey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruddock is nu in balbezit. Ruddock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Djorkaeff passt de bal in één keer door. Bowyer is nu in balbezit. Ruddock rent richting de bal. Ruddock haalt uit met een fantastische trap. Mann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barking Invicta - Misty United 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barking Invicta 45%, Misty United 55%.
Barking Invicta - Misty United 3:0