Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RN Ultras Blyth Spartans
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Xavier verovert de bal door een tackle van achteren. Xavier passt de bal zonder na te denken. Shaw rent richting de bal. Shaw geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Neville de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Xavier rent richting de bal. Young is nu in balbezit. Young passt de bal zonder na te denken. Gibbs-White bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs-White draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RN Ultras - Blyth Spartans 1:0

17e minuut.
Young geeft de bal voor. Neville rent richting de bal. Neville passt de bal zonder na te denken. Hill is nu in balbezit. Hill draait met de bal, schiet en ... Iling-Junior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Chopra rent richting de bal. Chopra passt de bal in één keer door. Hill probeert naar een medespeler te passen. Gibbs-White rent richting de bal. Gibbs-White draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Chopra met een sublieme pass. Daar is Hill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hill haalt uit met een fantastische trap. Platt probeert de bal aan de voet te houden. Gibbs-White springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Platt de bal onder controle te krijgen. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville met een sublieme pass. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RN Ultras - Blyth Spartans 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RN Ultras 50%, Blyth Spartans 50%.
RN Ultras - Blyth Spartans 2:0

56e minuut.
Chopra verovert de bal door een tackle van achteren. Xavier probeert de bal met de borst te controleren. Lucas is nu in balbezit. Hill is nu in balbezit. Hill draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Neville geeft de bal voor. Iling-Junior met een sublieme pass. Klungelig pakt Lucas de bal. Neville is nu in balbezit. Neville schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lucas is nu in balbezit. Lucas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hill de bal. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gibbs-White met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Hill de bal onder controle te krijgen. Gladwin is nu in balbezit. Hill rent richting de bal. Hill draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RN Ultras 46%, Blyth Spartans 54%.
RN Ultras - Blyth Spartans 2:0