Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gargzdu Ginklanesys Coalville Bantams
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


12e minuut.
Wilcox is nu in balbezit. Marcelo verovert de bal door een tackle van achteren. Ginola met een sublieme pass. Lyttle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyttle haalt uit met een fantastische trap. Fenchurch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gargzdu Ginklanesys - Coalville Bantams 0:1

20e minuut.
Marcelo geeft een lange en hoge pass. Ginola is nu in balbezit. Patel rent richting de bal. Lacey rent richting de bal. Lacey haalt uit met een fantastische trap. Shilton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lucas rent richting de bal. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gargzdu Ginklanesys - Coalville Bantams 1:1

24e minuut.
Naylor geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strachan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mansfield rent richting de bal. Mansfield haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dodd trapt de bal weg. Robertson is nu in balbezit. Robertson met een sublieme pass. Lyttle is nu in balbezit. Lyttle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gargzdu Ginklanesys - Coalville Bantams 1:2

33e minuut.
Lacey heeft problemen om de bal te vangen. Patel rent richting de bal. Lacey onderschept slim de pass. Lucas is nu in balbezit. Lucas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gargzdu Ginklanesys - Coalville Bantams 2:2

41e minuut.
Ginola bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Ginola zijn tegenspeler op de grond. Ginola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gargzdu Ginklanesys 60%, Coalville Bantams 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gargzdu Ginklanesys - Coalville Bantams 2:2

48e minuut.
Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill passt de bal zonder na te denken. Strachan rent richting de bal. Strachan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gargzdu Ginklanesys - Coalville Bantams 2:3

54e minuut.
Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson geeft de bal voor. Naylor heeft problemen om de bal te vangen. Lyttle is nu in balbezit. Lyttle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lacey verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas is nu in balbezit. Lacey rent richting de bal. Lacey haalt uit met een fantastische trap. Shilton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gargzdu Ginklanesys - Coalville Bantams 3:3

70e minuut.
Mansfield probeert naar een medespeler te passen. Stockdale rent richting de bal. Stockdale geeft een lange en hoge pass. Daar is Ginola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ginola draait met de bal, schiet en ... Shilton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ginola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansfield verovert de bal door een tackle van achteren. Mansfield passt de bal met de wreef. Lyttle rent richting de bal. Lyttle draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gargzdu Ginklanesys 65%, Coalville Bantams 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gargzdu Ginklanesys - Coalville Bantams 3:3