Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Long Sutton AFC Royal London F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.3
hopeloos Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Rae passt de bal met de wreef. Lombardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nash neemt de hoekschop. Daar is Smith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. CoIe bokst de bal weg. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Sutton AFC - Royal London F.C. 0:1

12e minuut.
Daar is Shilton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Shilton met een snelle inworp. Davies is nu in balbezit. Davies draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Smith rent richting de bal. Seedorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith is nu in balbezit. Smith haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Seedorf de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lombardo speelt de bal door. Gerrard Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Brady begaat een overtreding. Gerrard Owen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gerrard Owen kan niet meer verder spelen. Woodgate komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Wark kopt de bal weg. Klungelig pakt Lombardo de bal. Seedorf speelt de bal door. Smith rent richting de bal. Smith haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Sutton AFC - Royal London F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Sutton AFC 71%, Royal London F.C. 29%.
Long Sutton AFC - Royal London F.C. 0:2

61e minuut.
Wark met een sublieme pass. Seedorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Seedorf speelt de bal door. Smith rent richting de bal. Smith draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. CoIe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Nash bereikt de bal nog maar net als eerste. Nash draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kemp de bal onder controle te krijgen. CoIe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Sutton AFC - Royal London F.C. 0:3

66e minuut.
Rae rent richting de bal. Shilton onderschept slim de pass. Shilton passt de bal zonder na te denken. Hayward is nu in balbezit. Hayward haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Sutton AFC - Royal London F.C. 1:3

79e minuut.
Wark kopt de bal weg. Bruyne rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seedorf. Seedorf krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Sutton AFC 56%, Royal London F.C. 44%.
Long Sutton AFC - Royal London F.C. 1:3