Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barnet Fc Hitchin Town FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Tyson is nu in balbezit. Reed verovert de bal door een tackle van achteren. Reed speelt de bal door. Nicholson controleert de bal met de borst. Nicholson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reed is nu in balbezit. Reed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tilson met een harde bal richting middenveld. Robson kopt de bal weg. Rogers rent richting de bal. Murtagh onderschept slim de pass. Murtagh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barnet Fc - Hitchin Town FC 1:0

13e minuut.
Marsh rent richting de bal. Cottee onderschept slim de pass. Cottee speelt de bal door. Murtagh is nu in balbezit. Murtagh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Howson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyson probeert naar een medespeler te passen. Murtagh rent richting de bal. Murtagh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Marsh probeert naar een medespeler te passen. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Garland onderschept slim de pass. Murtagh is nu in balbezit. Murtagh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hawkins passt de bal zonder na te denken. Suker heeft problemen om de bal te vangen. Suker met een sublieme pass. Reed rent richting de bal. Reed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barnet Fc 34%, Hitchin Town FC 66%.
Barnet Fc - Hitchin Town FC 1:0

48e minuut.
Howson bereikt de bal nog maar net als eerste. Howson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rogers de bal onder controle te krijgen. Murtagh is nu in balbezit. Murtagh schiet op doel. Deco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Barnet Fc - Hitchin Town FC 2:0

49e minuut.
Dean met een sublieme pass. Daar is Garland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murtagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Garland is nu in balbezit. Garland schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Cottee speelt de bal door. Garland rent richting de bal. Garland geeft een hoge lob. Robson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barnet Fc - Hitchin Town FC 3:0

72e minuut.
Robson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Garland probeert naar een medespeler te passen. Murtagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Murtagh haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barnet Fc - Hitchin Town FC 4:0

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hawkins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dean is nu in balbezit. Garland onderschept slim de pass. Garland draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Marsh passt de bal in één keer door. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins passt de bal met de wreef. Robson rent richting de bal. Robson geeft een hoge lob. Deco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cottee springt en kopt de bal. Deco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cottee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barnet Fc - Hitchin Town FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barnet Fc 37%, Hitchin Town FC 63%.
Barnet Fc - Hitchin Town FC 5:0