Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AMC Balmha Long Sutton AFC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 20
average Schieten hopeless
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Perch is nu in balbezit. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mason is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Revelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
AMC Balmha - Long Sutton AFC 1:0

12e minuut.
Miley geeft de bal voor. Bruyne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Li rent richting de bal. Li haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AMC Balmha - Long Sutton AFC 2:0

21e minuut.
Vance onderschept slim de pass. Vance passt de bal met de wreef. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li haalt uit met een fantastische trap. CoIe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AMC Balmha - Long Sutton AFC 3:0

26e minuut.
Rideout geeft een lange en hoge pass. Revelli rent richting de bal. Revelli passt de bal in één keer door. Mason is nu in balbezit. Mason passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
AMC Balmha - Long Sutton AFC 4:0

30e minuut.
Miley rent richting de bal. Miley passt de bal in één keer door. Howson bereikt de bal nog maar net als eerste. Li onderschept slim de pass. Li haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AMC Balmha - Long Sutton AFC 5:0

33e minuut.
Perch kopt de bal weg. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Howson rent richting de bal. Mason verovert de bal door een tackle van achteren. Mason haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AMC Balmha - Long Sutton AFC 6:0

36e minuut.
Lombardo heeft problemen om de bal te vangen. Mason rent richting de bal. Mason passt de bal met de wreef. Li rent richting de bal. Li haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lombardo speelt de bal door. Hayward rent richting de bal. Rideout is nu in balbezit. Hayward verovert de bal door een tackle van achteren. Hayward draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMC Balmha 30%, Long Sutton AFC 70%.
AMC Balmha - Long Sutton AFC 6:0

47e minuut.
Howson is nu in balbezit. Li begaat een overtreding. Howson raakt geblesseerd tijdens het duel. Bruyne zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Proenza geeft de bal voor. Livramento rent richting de bal. Livramento geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AMC Balmha - Long Sutton AFC 7:0

50e minuut.
Davies probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Rideout met een snelle inworp. Revelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Revelli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Perch onderschept slim de pass. Mason is nu in balbezit. Mason speelt de bal door. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AMC Balmha - Long Sutton AFC 8:0

55e minuut.
Li rent richting de bal. Li haalt uit met een fantastische trap. Revelli geeft een hoge lob. Daar is Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Li schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bellingham geeft een hoge lob. Li speelt de bal door. Klungelig pakt Mason de bal. Li is nu in balbezit. Li draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMC Balmha 37%, Long Sutton AFC 63%.
AMC Balmha - Long Sutton AFC 8:0