Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Long Sutton AFC AMC Balmha
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 31.3
unsatisfactory Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Rio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perch geeft de bal voor. Klungelig pakt Li de bal. Li draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Long Sutton AFC - AMC Balmha 0:1

12e minuut.
Proenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Proenza met een sublieme pass. Rideout probeert naar een medespeler te passen. Li rent richting de bal. Li schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Li is nu in balbezit. Howson rent richting de bal. Li verovert de bal door een tackle van achteren. Li schiet op doel. Kemp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kemp is nu in balbezit. Kemp geeft de bal voor. Li met een sublieme pass. Rio rent richting de bal. Rio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Sutton AFC - AMC Balmha 0:2

26e minuut.
Livramento geeft een lange en hoge pass. Miley heeft problemen om de bal te vangen. Perch bereikt de bal nog maar net als eerste. Perch haalt uit met een fantastische trap. Livramento kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lucas is nu in balbezit. Revelli onderschept slim de pass. Revelli met een sublieme pass. Li rent richting de bal. Li draait met de bal, schiet en ... CoIe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Li rent richting de bal. Rideout rent richting de bal. Li rent richting de bal. Li haalt uit met een fantastische trap. CoIe probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Long Sutton AFC - AMC Balmha 0:3

44e minuut.
Perch is nu in balbezit. Perch passt de bal zonder na te denken. Rideout speelt de bal door. Li is nu in balbezit. Li schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
CoIe trapt de bal weg. Perch kopt de bal weg. Daar is Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rideout bereikt de bal nog maar net als eerste. Rideout draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Sutton AFC 73%, AMC Balmha 27%.
Long Sutton AFC - AMC Balmha 0:3

53e minuut.
Rideout is nu in balbezit. Rideout passt de bal in één keer door. Kemp is nu in balbezit. Li verovert de bal door een tackle van achteren. Li schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Sutton AFC - AMC Balmha 0:4

55e minuut.
Revelli heeft problemen om de bal te vangen. Revelli speelt de bal door. Perch probeert naar een medespeler te passen. Rideout is nu in balbezit. Rideout draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rio kopt de bal weg. Daar is Lombardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perch rent richting de bal. Perch passt de bal met de wreef. Babich geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Howson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Li onderschept slim de pass. Li probeert naar een medespeler te passen. Rideout rent richting de bal. Rideout draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Perch met een sublieme pass. Rideout bereikt de bal nog maar net als eerste. Rideout met een sublieme pass. Li is nu in balbezit. Li haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Sutton AFC - AMC Balmha 0:5

89e minuut.
Howson rent richting de bal. Howson geeft een hoge lob. Hayward rent richting de bal. Hayward draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Livramento geeft de bal voor. Perch controleert de bal met de borst. Perch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rideout de bal. Rideout schiet op doel. CoIe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Sutton AFC 64%, AMC Balmha 36%.
Long Sutton AFC - AMC Balmha 0:5