Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barking Invicta Blyth Spartans
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Na een snelle pass probeert Chopra de bal onder controle te krijgen. Ian Wright is nu in balbezit. Watkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Ian Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Ian Wright geeft een hoge lob. Hirst bokst de bal weg. Neville krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barking Invicta - Blyth Spartans 0:1

13e minuut.
Watkins rent richting de bal. Ian Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Ian Wright met een sublieme pass. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barking Invicta - Blyth Spartans 0:2

14e minuut.
Xavier passt de bal in één keer door. Chopra rent richting de bal. Met opzet legt Ruddock zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ruddock naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Bowyer is nu in balbezit. Bowyer speelt de bal door. Daar is Talbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer schiet op doel. Iling-Junior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Regis is nu in balbezit. Xavier verovert de bal door een tackle van achteren. Chopra speelt de bal door. Neville rent richting de bal. Neville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Talbot kopt de bal weg. Henderson is nu in balbezit. Regis onderschept slim de pass. Klungelig pakt Bowyer de bal. Bowyer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barking Invicta 47%, Blyth Spartans 53%.
Barking Invicta - Blyth Spartans 0:2

52e minuut.
Henderson kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hancock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Regis heeft problemen om de bal te vangen. Regis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Frost geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Renner met de inworp. Russo rent richting de bal. Russo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Neville met een sublieme pass. Ian Wright is nu in balbezit. Ian Wright passt de bal met de wreef. Neville rent richting de bal. Neville haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barking Invicta - Blyth Spartans 0:3

62e minuut.
Watkins raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Campbell komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Platt probeert naar een medespeler te passen. Ian Wright heeft problemen om de bal te vangen. Ian Wright geeft een lange en hoge pass. Neville rent richting de bal. Neville schiet op doel. Hirst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Inworp. Platt met een snelle inworp. Chopra speelt de bal door. Klungelig pakt Neville de bal. Neville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barking Invicta - Blyth Spartans 0:4

79e minuut.
Morris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hancock met de inworp. Bowyer rent richting de bal. Bowyer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Henderson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Xavier de bal. Neville is nu in balbezit. Xavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barking Invicta - Blyth Spartans 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barking Invicta 61%, Blyth Spartans 39%.
Barking Invicta - Blyth Spartans 0:5