Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blyth Spartans Barking Invicta
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Regis passt de bal in één keer door. Hancock rent richting de bal. Platt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Platt krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Xavier is nu in balbezit. Djorkaeff verovert de bal door een tackle van achteren. Djorkaeff passt de bal in één keer door. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Bowyer de bal. Solanke is nu in balbezit. Henderson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Henderson krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Morris kopt de bal weg. Daar is Chopra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solanke rent richting de bal. Solanke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blyth Spartans - Barking Invicta 0:1

40e minuut.
Henderson rent richting de bal. Bowyer rent richting de bal. Bowyer passt de bal met de wreef. Solanke rent richting de bal. Solanke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Blyth Spartans - Barking Invicta 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blyth Spartans 58%, Barking Invicta 42%.
Blyth Spartans - Barking Invicta 0:2

52e minuut.
Talbot heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Russo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hancock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hancock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blyth Spartans - Barking Invicta 0:3

77e minuut.
Zola geeft een hoge lob. Norton-Cuffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Norton-Cuffy draait met de bal, schiet en ... Watkins geeft een lange en hoge pass. Ian Wright geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blyth Spartans 49%, Barking Invicta 51%.
Blyth Spartans - Barking Invicta 0:3