Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Misty United RN Ultras
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Batt onderschept slim de pass. Batt met een sublieme pass. Cottee is nu in balbezit. Cottee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Hill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacey is nu in balbezit. Gibbs-White onderschept slim de pass. Gibbs-White schiet op doel. Na een snelle pass probeert Clarke de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lacey kopt de bal weg. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottee onderschept slim de pass. Cottee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty United - RN Ultras 1:0

31e minuut.
Lucas rent richting de bal. Hill is nu in balbezit. Silverman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Silverman moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Silverman schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Durbin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Toney komt het veld opgelopen. Metcalfe met de inworp. Batt rent richting de bal. Batt geeft een hoge lob. Gray is nu in balbezit. Gray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Batt rent richting de bal. Batt passt de bal zonder na te denken. Cottee rent richting de bal. Cottee haalt uit met een fantastische trap. Shaw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty United - RN Ultras 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misty United 49%, RN Ultras 51%.
Misty United - RN Ultras 2:0

67e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young geeft een hoge lob. Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibbs-White rent richting de bal. Gibbs-White schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Young geeft de bal voor. Clarke speelt de bal door. Klungelig pakt Albany de bal. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misty United - RN Ultras 2:1

84e minuut.
Doeltrap. Morris trapt de bal weg van het doel. Lacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey geeft een hoge lob. Thompson heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misty United 61%, RN Ultras 39%.
Misty United - RN Ultras 2:1