Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gargzdu Ginklanesys Northwich Moors
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Dodd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palmer is nu in balbezit. Palmer passt de bal met de wreef. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels draait met de bal, schiet en ... Fenchurch bokst de bal weg.

13e minuut.
Ginola speelt de bal door. Wilcox is nu in balbezit. Wilcox speelt de bal door. Lucas rent richting de bal. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fenchurch trapt de bal weg. Daniels kopt de bal weg. Naylor probeert de bal aan de voet te houden. Collymоre is nu in balbezit. Collymоre draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Lacey rent richting de bal. Daniels verovert de bal door een tackle van achteren. Daniels passt de bal zonder na te denken. Collymоre is nu in balbezit. Collymоre schiet op doel. Fenchurch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Klungelig pakt Collymоre de bal. Ginola bereikt de bal nog maar net als eerste. Collymоre onderschept slim de pass. Rogan rent richting de bal. Rogan haalt uit met een fantastische trap. Fenchurch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gargzdu Ginklanesys - Northwich Moors 0:1

30e minuut.
Rogan is nu in balbezit. Rogan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phillips met een snelle inworp. Reeves geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rushden geeft een hoge lob. Fowler is nu in balbezit. Ginola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ginola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gargzdu Ginklanesys 51%, Northwich Moors 49%.
FC Gargzdu Ginklanesys - Northwich Moors 0:1

80e minuut.
Reeves geeft de bal voor. Crawford is nu in balbezit. Crawford passt de bal in één keer door. Collymоre rent richting de bal. Collymоre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gargzdu Ginklanesys 53%, Northwich Moors 47%.
FC Gargzdu Ginklanesys - Northwich Moors 0:1