Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northwich Moors FC Gargzdu Ginklanesys
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
BeardsIey probeert naar een medespeler te passen. Collymоre rent richting de bal. Rushden bereikt de bal nog maar net als eerste. Collymоre verovert de bal door een tackle van achteren. Collymоre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Moors - FC Gargzdu Ginklanesys 1:0

6e minuut.
Wilcox geeft een hoge lob. Baldwin is nu in balbezit. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Northwich Moors - FC Gargzdu Ginklanesys 1:1

8e minuut.
Fowler passt de bal met de wreef. Dodd is nu in balbezit. Rogan verovert de bal door een tackle van achteren. Rogan haalt uit met een fantastische trap. Fenchurch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Moors - FC Gargzdu Ginklanesys 2:1

15e minuut.
Lacey rent richting de bal. Baldwin verovert de bal door een tackle van achteren. Ginola rent richting de bal. Ginola schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baldwin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Marcelo is nu in balbezit. Marcelo met een sublieme pass. Wilcox is nu in balbezit. Wilcox speelt de bal door. Rogan controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ginola verovert de bal door een tackle van achteren. Ginola passt de bal met de wreef. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Collymоre verovert de bal door een tackle van achteren. Collymоre haalt uit met een fantastische trap. Fenchurch bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Moors - FC Gargzdu Ginklanesys 3:1

36e minuut.
Baldwin is nu in balbezit. Lacey onderschept slim de pass. Daniels legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Daniels krijgt een gele kaart. Lacey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lacey neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Phillips passt de bal met de wreef. BeardsIey geeft een hoge lob. Collymоre rent richting de bal. Collymоre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Moors - FC Gargzdu Ginklanesys 4:1

43e minuut.
Dodd verovert de bal door een tackle van achteren. Dodd geeft de bal voor. Daar is Rogan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucas rent richting de bal. Lucas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Moors - FC Gargzdu Ginklanesys 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwich Moors 66%, FC Gargzdu Ginklanesys 34%.
Northwich Moors - FC Gargzdu Ginklanesys 4:2

52e minuut.
Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey is nu in balbezit. Lacey draait met de bal, schiet en ... Miley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Phillips geeft een hoge lob. Ginola kopt de bal weg. Dodd is nu in balbezit. Klungelig pakt Lacey de bal. Palmer speelt de bal door. Fenchurch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Reeves geeft de bal voor. Daar is Wilcox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilcox met een sublieme pass. Lucas is nu in balbezit. Lucas haalt uit met een fantastische trap. Miley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Rushden geeft de bal voor. Daar is Rogan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucas onderschept slim de pass. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Moors - FC Gargzdu Ginklanesys 4:3

72e minuut.
BeardsIey probeert naar een medespeler te passen. Baldwin kan de bal niet met de borst controleren. Lucas begaat een overtreding. Lucas krijgt een gele kaart. Baldwin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baldwin met een snel genomen vrije trap. Collymоre is nu in balbezit. Collymоre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Moors - FC Gargzdu Ginklanesys 5:3

82e minuut.
Ginola passt de bal zonder na te denken. Dodd is nu in balbezit. Collymоre verovert de bal door een tackle van achteren. Rogan rent richting de bal. Rogan schiet op doel. Paal! Fenchurch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwich Moors 31%, FC Gargzdu Ginklanesys 69%.
Northwich Moors - FC Gargzdu Ginklanesys 5:3