Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Long Sutton AFC FC Gargzdu Ginklanesys
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.4
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Davies rent richting de bal. Davies passt de bal met de wreef. Daar is Hayward, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayward schiet op doel. Fenchurch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bruyne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Howson rent richting de bal. Met opzet legt Singh zijn tegenspeler op de grond. Singh krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Dodd bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies onderschept slim de pass. Phillips is nu in balbezit. Davies is nu in balbezit. Davies draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Singh met de inworp. Lacey rent richting de bal. Lacey haalt uit met een fantastische trap. Howson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Sutton AFC - FC Gargzdu Ginklanesys 0:1

29e minuut.
Lacey geeft een hoge lob. Rigg kopt de bal weg. Daar is Bruyne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Sutton AFC - FC Gargzdu Ginklanesys 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Sutton AFC 52%, FC Gargzdu Ginklanesys 48%.
Long Sutton AFC - FC Gargzdu Ginklanesys 0:2

47e minuut.
Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Brady rent richting de bal. Phillips speelt de bal door. Lucas is nu in balbezit. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Sutton AFC - FC Gargzdu Ginklanesys 0:3

58e minuut.
Rigg is nu in balbezit. Rigg geeft een lange en hoge pass. Hayward bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayward schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Singh geeft de bal voor. Hayward rent richting de bal. Reeves begaat een overtreding. Reeves krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Miley kan de bal niet met de borst controleren. Lucas is nu in balbezit. Miley schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lucas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reeves zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Sutton AFC - FC Gargzdu Ginklanesys 0:4

75e minuut.
Daar is Lombardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacey is nu in balbezit. Lombardo maakt een afschuwelijke overtreding. Lacey wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lacey kan niet meer verder spelen. Gerrard Owen komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves passt de bal in één keer door. Rushden heeft problemen om de bal te vangen. Hayward is nu in balbezit. Hayward haalt uit met een fantastische trap. Fenchurch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Sutton AFC - FC Gargzdu Ginklanesys 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Sutton AFC 42%, FC Gargzdu Ginklanesys 58%.
Long Sutton AFC - FC Gargzdu Ginklanesys 1:4