Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barnet Fc Coalville Bantams
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


10e minuut.
Lineker rent richting de bal. Lyttle verovert de bal door een tackle van achteren. Lyttle passt de bal in één keer door. Mansfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansfield haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lansbury geeft de bal voor. Patel heeft problemen om de bal te vangen. Patel probeert naar een medespeler te passen. Lyttle rent richting de bal. Lyttle draait met de bal, schiet en ... Tilson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barnet Fc - Coalville Bantams 0:1

19e minuut.
Marcelo probeert naar een medespeler te passen. Lyttle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyttle probeert naar een medespeler te passen. Mansfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansfield haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barnet Fc - Coalville Bantams 0:2

20e minuut.
Clark met de inworp. Mansfield is nu in balbezit. Tyson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansfield onderschept slim de pass. Mansfield haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Suker onderschept slim de pass. Clark rent richting de bal. Clark met een sublieme pass. Mansfield is nu in balbezit. Mansfield draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tilson speelt de bal door. Robertson kopt de bal weg. Lansbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyttle verovert de bal door een tackle van achteren. Lyttle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyttle verovert de bal door een tackle van achteren. Mansfield is nu in balbezit. Mansfield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barnet Fc - Coalville Bantams 0:3

33e minuut.
Cottee speelt de bal door. Garland rent richting de bal. Garland probeert naar een medespeler te passen. Murtagh heeft problemen om de bal te vangen. Murtagh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barnet Fc - Coalville Bantams 1:3

40e minuut.
Garland passt de bal zonder na te denken. Murtagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Murtagh draait met de bal, schiet en ... Goods kopt de bal weg. Stockdale heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barnet Fc - Coalville Bantams 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barnet Fc 64%, Coalville Bantams 36%.
Barnet Fc - Coalville Bantams 2:3

48e minuut.
Tyson rent richting de bal. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson probeert naar een medespeler te passen. Lyttle rent richting de bal. Lyttle haalt uit met een fantastische trap. Tilson bokst de bal weg.

80e minuut.
Robertson is nu in balbezit. Robertson probeert naar een medespeler te passen. Garland met een sublieme pass. Murtagh rent richting de bal. Murtagh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barnet Fc 42%, Coalville Bantams 58%.
Barnet Fc - Coalville Bantams 2:3