Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blyth Spartans AMC Balmha
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 30
weak Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Wachaczewski met een sublieme pass. Li heeft problemen om de bal te vangen. Talbot rent richting de bal. Li verovert de bal door een tackle van achteren. Li haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Henderson probeert naar een medespeler te passen. Revelli rent richting de bal. Revelli speelt de bal door. Li heeft problemen om de bal te vangen. Li draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Ian Wright is nu in balbezit. Bellingham verovert de bal door een tackle van achteren. Bellingham passt de bal in één keer door. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Henderson is nu in balbezit. Perch onderschept slim de pass. Wachaczewski met een sublieme pass. Li is nu in balbezit. Li draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Li heeft problemen om de bal te vangen. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Li verovert de bal door een tackle van achteren. Li draait met de bal, schiet en ... Iling-Junior maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Wachaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wachaczewski draait met de bal, schiet en ... Li probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Neville is nu in balbezit. Perch bereikt de bal nog maar net als eerste. Perch speelt de bal door. Li rent richting de bal. Li schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Henderson geeft de bal voor. Proenza kopt de bal weg. Wachaczewski speelt de bal door. Li rent richting de bal. Li schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mason kopt de bal weg. Klungelig pakt Chopra de bal. Wachaczewski is nu in balbezit. Li is nu in balbezit. Li haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blyth Spartans 63%, AMC Balmha 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blyth Spartans - AMC Balmha 0:0

50e minuut.
Babich rent richting de bal. Babich geeft een hoge lob. Klungelig pakt Frost de bal. Revelli rent richting de bal. Revelli geeft de bal voor. Iling-Junior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Vance, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vance geeft een lange en hoge pass. Revelli kopt de bal weg. Li heeft problemen om de bal te vangen. Li schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Mason rent richting de bal. Henderson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mason is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mason zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Li is nu in balbezit. Li draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Li rent richting de bal. Li schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blyth Spartans - AMC Balmha 0:1

61e minuut.
Wachaczewski probeert de bal met de borst te controleren. Chopra is nu in balbezit. Chopra passt de bal met de wreef. Neville rent richting de bal. Neville draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is Perch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason passt de bal zonder na te denken. Wachaczewski is nu in balbezit. Wachaczewski schiet op doel. Iling-Junior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Li springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Revelli is nu in balbezit. Revelli geeft een hoge lob. Morris heeft problemen om de bal te vangen. Wachaczewski rent richting de bal. Wachaczewski haalt uit met een fantastische trap. Iling-Junior bokst de bal weg. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blyth Spartans - AMC Balmha 0:2

71e minuut.
Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Perch verovert de bal door een tackle van achteren. Perch passt de bal zonder na te denken. Wachaczewski rent richting de bal. Wachaczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Iling-Junior trapt de bal weg van het doel. Perch speelt de bal door. Klungelig pakt Revelli de bal. Revelli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blyth Spartans 59%, AMC Balmha 41%.
Blyth Spartans - AMC Balmha 0:2