Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RN Ultras Barnet Fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyson onderschept slim de pass. Lucas rent richting de bal. Gibbs-White rent richting de bal. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap. Tilson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hill onderschept slim de pass. Hill probeert naar een medespeler te passen. Roonеy rent richting de bal. Gibbs-White verovert de bal door een tackle van achteren. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap. Tilson bokst de bal weg.

19e minuut.
Young is nu in balbezit. Garland verovert de bal door een tackle van achteren. Garland passt de bal met de wreef. Murtagh rent richting de bal. Murtagh haalt uit met een fantastische trap. Morris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Inworp. Neville met de inworp. Howson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill is nu in balbezit. Hill schiet op doel. Tilson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RN Ultras 61%, Barnet Fc 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RN Ultras - Barnet Fc 0:0

62e minuut.
Howson is nu in balbezit. Hill verovert de bal door een tackle van achteren. Gibbs-White rent richting de bal. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap. Tilson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RN Ultras - Barnet Fc 1:0

66e minuut.
Lucas onderschept slim de pass. Lucas geeft een lange en hoge pass. Lansbury probeert de bal aan de voet te houden. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill geeft een hoge lob. Tilson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Cottee speelt de bal door. Howson rent richting de bal. Howson geeft een hoge lob. Tyson rent richting de bal. Tyson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Neville probeert naar een medespeler te passen. Gibbs-White bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gibbs-White wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gibbs-White kan niet meer verder spelen. Diaz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Young kopt de bal weg. Hill heeft problemen om de bal te vangen. Diaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RN Ultras 50%, Barnet Fc 50%.
RN Ultras - Barnet Fc 1:0