Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northwich Moors Hitchin Town FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Roberts passt de bal met de wreef. Nicholson is nu in balbezit. Roberts rent richting de bal. Nicholson heeft problemen om de bal te vangen. Nicholson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Reed rent richting de bal. Crawford rent richting de bal. Reed begaat een overtreding. Reed krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Dean geeft een lange en hoge pass. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves rent richting de bal. Reed verovert de bal door een tackle van achteren. Reed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Crawford geeft een hoge lob. Inworp. Pike met een snelle inworp. Fairclough geeft een lange en hoge pass. Roberts heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Moors - Hitchin Town FC 0:1

37e minuut.
Roberts passt de bal zonder na te denken. Fowler geeft de bal voor. Collymоre is nu in balbezit. Collymоre haalt uit met een fantastische trap. Rogers probeert de bal aan de voet te houden. Deco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Dean geeft een lange en hoge pass. Fowler probeert de bal aan de voet te houden. Reeves kopt de bal weg. Reed rent richting de bal. Reed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwich Moors 62%, Hitchin Town FC 38%.
Northwich Moors - Hitchin Town FC 0:1

53e minuut.
BeardsIey bereikt de bal nog maar net als eerste. Fairclough verovert de bal door een tackle van achteren. Fairclough met een sublieme pass. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Moors - Hitchin Town FC 0:2

61e minuut.
Nicholson rent richting de bal. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reed is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nicholson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Collymоre onderschept slim de pass. Collymоre met een sublieme pass. BeardsIey rent richting de bal. Fairclough verovert de bal door een tackle van achteren. Fairclough geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rogan passt de bal zonder na te denken. Palmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmer passt de bal in één keer door. Collymоre bereikt de bal nog maar net als eerste. Collymоre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Daniels de bal onder controle te krijgen. Daniels probeert naar een medespeler te passen. Rogers heeft problemen om de bal te vangen. Collymоre is nu in balbezit. Collymоre haalt uit met een fantastische trap. Deco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Nicholson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholson haalt uit met een fantastische trap. Suker is nu in balbezit. Suker haalt uit met een fantastische trap. Miley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Moors - Hitchin Town FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwich Moors 58%, Hitchin Town FC 42%.
Northwich Moors - Hitchin Town FC 0:3