Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linthorpe FC AFC Tealios
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 24.7
matig Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Howe is nu in balbezit. Inworp. Carr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barton is nu in balbezit. Barton draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
River rent richting de bal. Mortimer verovert de bal door een tackle van achteren. Mortimer passt de bal met de wreef. Barton is nu in balbezit. Barton haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Knight onderschept slim de pass. Carr rent richting de bal. Carr met een sublieme pass. Mortimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortimer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Middleton speelt de bal door. Mortimer rent richting de bal. Mortimer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barton haalt uit met een fantastische trap. O`Leary probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Barton passt de bal zonder na te denken. Carr rent richting de bal. Carr passt de bal met de wreef. Mortimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortimer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Okocha geeft de bal voor. Barry is nu in balbezit. Barry geeft een lange en hoge pass. Barton bereikt de bal nog maar net als eerste. Barton schiet op doel. O`Leary probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Small rent richting de bal. Robson bereikt de bal nog maar net als eerste. Small geeft de bal voor. Barton rent richting de bal. Barton draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linthorpe FC 65%, AFC Tealios 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Linthorpe FC - AFC Tealios 0:0

48e minuut.
BeardsIey rent richting de bal. Barnes is nu in balbezit. BeardsIey is nu in balbezit. Barnes rent richting de bal. Barnes haalt uit met een fantastische trap. Middleton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linthorpe FC - AFC Tealios 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linthorpe FC 56%, AFC Tealios 44%.
Linthorpe FC - AFC Tealios 1:0