Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Folkestone Service Northfleet Moors
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Singh is nu in balbezit. Ifill bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifill speelt de bal door. Edge is nu in balbezit. Edge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ifill rent richting de bal. Paterson onderschept slim de pass. Paterson probeert naar een medespeler te passen. Gordon is nu in balbezit. Gordon schiet op doel. Lampard bokst de bal weg.

22e minuut.
Durbin onderschept slim de pass. Roonеy verovert de bal door een tackle van achteren. Roonеy met een sublieme pass. Klungelig pakt Gordon de bal. Gordon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Hancock passt de bal zonder na te denken. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo is nu in balbezit. Edge verovert de bal door een tackle van achteren. Edge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Roonеy onderschept slim de pass. Roonеy met een sublieme pass. Lewis-Potter rent richting de bal. Gordon onderschept slim de pass. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gordon rent richting de bal. Lewis-Potter verovert de bal door een tackle van achteren. Durbin is nu in balbezit. Roonеy verovert de bal door een tackle van achteren. Roonеy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Northfleet Moors 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Folkestone Service 49%, Northfleet Moors 51%.
Folkestone Service - Northfleet Moors 0:1

48e minuut.
Middleton onderschept slim de pass. Middleton probeert naar een medespeler te passen. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baldwin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hancock verovert de bal door een tackle van achteren. Hancock geeft een hoge lob. Li heeft problemen om de bal te vangen. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Folkestone Service - Northfleet Moors 1:1

89e minuut.
Baldwin geeft de bal voor. Daar is Longstaff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordon is nu in balbezit. Gordon schiet op doel. Lampard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Northfleet Moors 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Folkestone Service 52%, Northfleet Moors 48%.
Folkestone Service - Northfleet Moors 1:2