Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kettering Park Havant Castle
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Sansom is nu in balbezit. Sansom geeft een lange en hoge pass. Kerr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fairclough onderschept slim de pass. Fairclough draait met de bal, schiet en ... Fenton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Pike speelt de bal door. Costello rent richting de bal. Met opzet legt Payet zijn tegenspeler op de grond. Payet is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Bond onderschept slim de pass. Bond passt de bal in één keer door. Fairclough is nu in balbezit. Larsson is nu in balbezit. Larsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Cage met een sublieme pass. Fairclough rent richting de bal. Noble bereikt de bal nog maar net als eerste. Fairclough onderschept slim de pass. Fairclough draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cage bereikt de bal nog maar net als eerste. Pike onderschept slim de pass. Pike probeert naar een medespeler te passen. Thistle bereikt de bal nog maar net als eerste. Thistle schiet op doel. Parker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Park 53%, Havant Castle 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kettering Park - Havant Castle 0:0

47e minuut.
Fairclough is nu in balbezit. Pike rent richting de bal. Fairclough onderschept slim de pass. Larsson is nu in balbezit. Larsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Howe heeft problemen om de bal te vangen. Bale onderschept slim de pass. Bale met een sublieme pass. Thistle heeft problemen om de bal te vangen. Thistle haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Costello bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cage. Costello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pike zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Neal controleert de bal met de borst. Thistle verovert de bal door een tackle van achteren. Thistle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Larsson is nu in balbezit. Larsson probeert naar een medespeler te passen. Cheung rent richting de bal. Fairclough rent richting de bal. Fairclough haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Thistle probeert naar een medespeler te passen. McAllister is nu in balbezit. McAllister probeert naar een medespeler te passen. Milligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Milligan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Milligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Milligan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Costello de bal. Costello geeft de bal voor. Hill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Park 31%, Havant Castle 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kettering Park - Havant Castle 0:0