Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Hawkers Locomotive Dynamos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Montgomery passt de bal in één keer door. Wooley is nu in balbezit. Bynoe-Gittens schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bynoe-Gittens naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Trevitt kan de bal niet met de borst controleren. Xenos geeft de bal voor. Healy rent richting de bal. Wooley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nash onderschept slim de pass. Nash passt de bal zonder na te denken. Mavididi rent richting de bal. Devonshire onderschept slim de pass. Devonshire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Roberts is nu in balbezit. Wooley verovert de bal door een tackle van achteren. Wooley passt de bal zonder na te denken. Daar is Healy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Healy draait met de bal, schiet en ... Rooney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Smart trapt de bal weg van het doel. Devonshire rent richting de bal. Nash bereikt de bal nog maar net als eerste. Devonshire rent richting de bal. Devonshire draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Hawkers - Locomotive Dynamos 1:0

31e minuut.
Xenos met de inworp. Wark is nu in balbezit. Wark passt de bal zonder na te denken. Xenos is nu in balbezit. Xenos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Potter rent richting de bal. Devonshire verovert de bal door een tackle van achteren. Devonshire haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mavididi de bal onder controle te krijgen. Smart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Hawkers - Locomotive Dynamos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Hawkers 59%, Locomotive Dynamos 41%.
Bohemian Hawkers - Locomotive Dynamos 2:0

48e minuut.
Trevitt probeert naar een medespeler te passen. Nash is nu in balbezit. Nash passt de bal met de wreef. Devonshire is nu in balbezit. Devonshire haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Wark zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wooley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooley speelt de bal door. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Hawkers - Locomotive Dynamos 2:1

62e minuut.
Healy heeft problemen om de bal te vangen. Roberts rent richting de bal. Roberts met een sublieme pass. Devonshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Devonshire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Hawkers - Locomotive Dynamos 3:1

78e minuut.
Healy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Healy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reed zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wark is nu in balbezit. Wark passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Reed probeert de bal aan de voet te houden. Wooley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooley passt de bal in één keer door. Healy bereikt de bal nog maar net als eerste. Healy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Hawkers 51%, Locomotive Dynamos 49%.
Bohemian Hawkers - Locomotive Dynamos 3:1