Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hackney Lane Northfleet Ajax
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.5
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Claridge probeert de bal aan de voet te houden. Thomas is nu in balbezit. Thomas passt de bal zonder na te denken. Hughes rent richting de bal. Hughes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Lane - Northfleet Ajax 0:1

20e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams passt de bal in één keer door. Tempt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Potter trapt de bal weg. Schоles kopt de bal weg. Garbutt rent richting de bal. Hughes onderschept slim de pass. Hughes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Potter trapt de bal weg van het doel. Gabriel controleert de bal met de borst. Gabriel passt de bal zonder na te denken. Hughes rent richting de bal. Hughes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Lane - Northfleet Ajax 0:2

24e minuut.
Thomas onderschept slim de pass. Hughes rent richting de bal. Meghoma is nu in balbezit. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tempt speelt de bal door. Sturrock heeft problemen om de bal te vangen. Sturrock passt de bal zonder na te denken. Brazil heeft problemen om de bal te vangen. Brazil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Lane - Northfleet Ajax 1:2

27e minuut.
Hughes heeft problemen om de bal te vangen. Schоles bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturrock verovert de bal door een tackle van achteren. Sturrock schiet op doel. Na een snelle pass probeert Everett de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hackney Lane - Northfleet Ajax 2:2

30e minuut.
Hughes haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Haye trapt de bal weg van het doel. Daar is Thomas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Potter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Tempt met een sublieme pass. Adams rent richting de bal. Meghoma maakt een afschuwelijke overtreding. Meghoma krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hackney Lane 60%, Northfleet Ajax 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hackney Lane - Northfleet Ajax 2:2

63e minuut.
Wanchope is nu in balbezit. Perry rent richting de bal. Gabriel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gabriel naar de kleedkamers voor een vroege douche. Perry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tempt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brazil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brazil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Everett de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Lane - Northfleet Ajax 3:2

75e minuut.
Duff geeft de bal voor. Brazil kopt de bal weg. Harper is nu in balbezit. Sturrock verovert de bal door een tackle van achteren. Sturrock haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Lane - Northfleet Ajax 4:2

83e minuut.
Sturrock probeert naar een medespeler te passen. Schоles is nu in balbezit. Meghoma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meghoma krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hackney Lane 48%, Northfleet Ajax 52%.
Hackney Lane - Northfleet Ajax 4:2