Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kettering Park Folkestone Service
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Ifill is nu in balbezit. Thistle verovert de bal door een tackle van achteren. Thistle passt de bal in één keer door. Milligan rent richting de bal. Milligan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Edge heeft problemen om de bal te vangen. Pike is nu in balbezit. Pike met een sublieme pass. Thistle rent richting de bal. Thistle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Pike is nu in balbezit. Thistle is nu in balbezit. Costello rent richting de bal. Thistle is nu in balbezit. Thistle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ifill met een sublieme pass. Daar is Singh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ifill is nu in balbezit. Singh is nu in balbezit. Singh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Park 46%, Folkestone Service 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kettering Park - Folkestone Service 0:0

66e minuut.
Ifill kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert McAllister de bal onder controle te krijgen. Singh probeert naar een medespeler te passen. Edge rent richting de bal. Edge draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Durbin geeft een lange en hoge pass. Bale kopt de bal weg. Kerr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge schiet op doel. Fenton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Park 46%, Folkestone Service 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kettering Park - Folkestone Service 0:0