Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northfleet Ajax Locomotive Dynamos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Montgomery geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sharpe de bal. Schоles bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooley verovert de bal door een tackle van achteren. Wooley geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Daar is Xenos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharpe passt de bal zonder na te denken. Hughes is nu in balbezit. Hughes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Xenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenos geeft een hoge lob. Shearer bereikt de bal nog maar net als eerste. Healy rent richting de bal. Healy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Ajax 43%, Locomotive Dynamos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northfleet Ajax - Locomotive Dynamos 0:0

48e minuut.
Sharpe geeft een hoge lob. Thomas heeft problemen om de bal te vangen. Mavididi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas onderschept slim de pass. Thomas schiet op doel. Smart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wark met een snelle inworp. Sharpe is nu in balbezit. Wooley onderschept slim de pass. Wooley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Montgomery geeft een hoge lob. Inworp. Adams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Thomas de bal. Thomas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wark verovert de bal door een tackle van achteren. Wark speelt de bal door. Harper is nu in balbezit. Healy verovert de bal door een tackle van achteren. Healy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Shearer speelt de bal door. Thomas rent richting de bal. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Mavididi probeert de bal aan de voet te houden. Potter rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Ajax - Locomotive Dynamos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Ajax 43%, Locomotive Dynamos 57%.
Northfleet Ajax - Locomotive Dynamos 1:0