Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hackney Lane Bohemian Hawkers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Devonshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Devonshire passt de bal met de wreef. Nash bereikt de bal nog maar net als eerste. Devonshire rent richting de bal. Devonshire draait met de bal, schiet en ... Potter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Lane - Bohemian Hawkers 0:1

7e minuut.
Devonshire passt de bal met de wreef. Sturrock heeft problemen om de bal te vangen. Monkou begaat een overtreding. Sturrock moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sturrock kan niet meer verder spelen. Phillips komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Bruyne geeft een lange en hoge pass. Garbutt kan de bal niet met de borst controleren. Nash tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nash krijgt een gele kaart. Garbutt raakt geblesseerd tijdens het duel. Garbutt wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sharpe heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Phillips rent richting de bal. Russell verovert de bal door een tackle van achteren. Russell speelt de bal door. Brazil rent richting de bal. Brazil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bruyne geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perry met een snelle inworp. Phillips is nu in balbezit. Phillips draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Garbutt verovert de bal door een tackle van achteren. Garbutt met een sublieme pass. Brazil is nu in balbezit. Phillips rent richting de bal. Phillips schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hackney Lane - Bohemian Hawkers 1:1

34e minuut.
Daar is Devonshire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duff bereikt de bal nog maar net als eerste. Devonshire tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Devonshire krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hackney Lane 39%, Bohemian Hawkers 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hackney Lane - Bohemian Hawkers 1:1

48e minuut.
Bruyne geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Monkou rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garbutt. Monkou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Monkou zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pinnock is nu in balbezit. Pinnock haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Garbutt rent richting de bal. Nash onderschept slim de pass. Nash probeert naar een medespeler te passen. Devonshire is nu in balbezit. Devonshire schiet op doel. Potter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Lane - Bohemian Hawkers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hackney Lane 49%, Bohemian Hawkers 51%.
Hackney Lane - Bohemian Hawkers 1:2