Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Folkestone Service Havant Castle
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Hancock verovert de bal door een tackle van achteren. Hancock probeert naar een medespeler te passen. Cage bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh is nu in balbezit. Singh geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Longstaff probeert de bal met de borst te controleren. Fairclough rent richting de bal. Longstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Fairclough verovert de bal door een tackle van achteren. Fairclough haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Havant Castle 0:1

11e minuut.
Howe probeert de bal met de borst te controleren. Singh onderschept slim de pass. Singh passt de bal in één keer door. Edge is nu in balbezit. Edge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Folkestone Service - Havant Castle 1:1

37e minuut.
Howe bereikt de bal nog maar net als eerste. Howe passt de bal met de wreef. Middleton is nu in balbezit. Larsson verovert de bal door een tackle van achteren. Larsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Larsson is nu in balbezit. Cage is nu in balbezit. Cage met een sublieme pass. Fairclough rent richting de bal. Fairclough schiet op doel. Lampard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Folkestone Service 41%, Havant Castle 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Folkestone Service - Havant Castle 1:1

46e minuut.
Howe speelt de bal door. Larsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ifill. Ifill krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Howe onderschept slim de pass. Sansom is nu in balbezit. Sansom passt de bal met de wreef. Edge rent richting de bal. Edge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Howe rent richting de bal. Ifill verovert de bal door een tackle van achteren. Howe onderschept slim de pass. Larsson is nu in balbezit. Larsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kitching met een snelle inworp. Larsson rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Middleton ... Strafschop! Middleton krijgt een gele kaart. Larsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Larsson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Havant Castle 1:2

77e minuut.
Larsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsson passt de bal in één keer door. Fairclough rent richting de bal. Fairclough draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ifill is nu in balbezit. Larsson verovert de bal door een tackle van achteren. Larsson met een sublieme pass. Fairclough rent richting de bal. Fairclough haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Havant Castle 1:3

82e minuut.
Durbin is nu in balbezit. Durbin passt de bal in één keer door. Singh rent richting de bal. Singh schiet op doel. Hill probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Folkestone Service - Havant Castle 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Folkestone Service 49%, Havant Castle 51%.
Folkestone Service - Havant Castle 2:3