Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northfleet Moors Kettering Park
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Sidwell rent richting de bal. Milligan onderschept slim de pass. Milligan passt de bal zonder na te denken. Thistle bereikt de bal nog maar net als eerste. Thistle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Moors - Kettering Park 0:1

9e minuut.
Pike rent richting de bal. Slater onderschept slim de pass. Slater passt de bal met de wreef. Gordon is nu in balbezit. Gordon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Baldwin geeft de bal voor. Inworp. Cheung met een snelle inworp. Milligan rent richting de bal. Milligan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pike is nu in balbezit. Roonеy rent richting de bal. Costello maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Costello moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Costello schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Bale passt de bal met de wreef. Hobbs rent richting de bal. Hobbs speelt de bal door. Thistle rent richting de bal. Thistle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Moors - Kettering Park 0:2

20e minuut.
Rudd rent richting de bal. Rudd probeert naar een medespeler te passen. Pike rent richting de bal. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Moors - Kettering Park 1:2

32e minuut.
McAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy met een sublieme pass. Gordon is nu in balbezit. Gordon schiet op doel. Fenton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Northfleet Moors - Kettering Park 2:2

36e minuut.
Slater onderschept slim de pass. Slater met een sublieme pass. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon schiet op doel. Fenton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Moors - Kettering Park 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Moors 37%, Kettering Park 63%.
Northfleet Moors - Kettering Park 3:2

52e minuut.
Best Law is nu in balbezit. Cheung verovert de bal door een tackle van achteren. Cheung met een sublieme pass. Thistle is nu in balbezit. Thistle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fenton probeert naar een medespeler te passen. Roonеy heeft problemen om de bal te vangen. McAllister rent richting de bal. Russo onderschept slim de pass. Russo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pike bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon onderschept slim de pass. Gordon speelt de bal door. Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
McAllister rent richting de bal. Paterson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McAllister is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bale met een snel genomen vrije trap. Thistle is nu in balbezit. Thistle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pike controleert de bal met de borst. Pike probeert naar een medespeler te passen. Baldwin rent richting de bal. Thistle onderschept slim de pass. Thistle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Pike onderschept slim de pass. Pike passt de bal met de wreef. Thistle bereikt de bal nog maar net als eerste. Thistle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Russo speelt de bal door. Rudd is nu in balbezit. Thistle verovert de bal door een tackle van achteren. Thistle haalt uit met een fantastische trap. Li probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lennon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Northfleet Moors - Kettering Park 3:3

88e minuut.
McAllister rent richting de bal. Roonеy rent richting de bal. Roonеy passt de bal zonder na te denken. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Moors 48%, Kettering Park 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northfleet Moors - Kettering Park 3:3