Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northfleet Ajax Havant Castle
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Cage bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas onderschept slim de pass. Thomas met een sublieme pass. Hughes is nu in balbezit. Hughes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Shearer probeert naar een medespeler te passen. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Neal verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas onderschept slim de pass. Thomas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Ajax - Havant Castle 1:0

18e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes is nu in balbezit. Cage onderschept slim de pass. Thomas onderschept slim de pass. Thomas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Thomas de bal. Thomas geeft een lange en hoge pass. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes draait met de bal, schiet en ... Parker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Larsson verovert de bal door een tackle van achteren. Cage is nu in balbezit. Cage probeert naar een medespeler te passen. Fairclough rent richting de bal. Fairclough draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Larsson passt de bal met de wreef. Bond rent richting de bal. Bond passt de bal met de wreef. Fairclough is nu in balbezit. Fairclough haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Larsson onderschept slim de pass. Larsson passt de bal in één keer door. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes draait met de bal, schiet en ... Parker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Cage rent richting de bal. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas met een sublieme pass. Hughes rent richting de bal. Hughes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cage kopt de bal weg. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fairclough. Fairclough krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Larsson passt de bal zonder na te denken. Fairclough heeft problemen om de bal te vangen. Shearer rent richting de bal. Fairclough verovert de bal door een tackle van achteren. Fairclough draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Ajax 34%, Havant Castle 66%.
Northfleet Ajax - Havant Castle 1:0

52e minuut.
Claridge raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sharpe komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Fairclough bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Schоles verovert de bal door een tackle van achteren. Fairclough bereikt de bal nog maar net als eerste. Fairclough schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sidwell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Collymore komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hughes met een sublieme pass. Sharpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharpe met een sublieme pass. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Ajax 32%, Havant Castle 68%.
Northfleet Ajax - Havant Castle 1:0