Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Havant Castle AFC Tealios
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 23.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fairclough bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsson is nu in balbezit. Larsson haalt uit met een fantastische trap. Middleton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Havant Castle - AFC Tealios 1:0

23e minuut.
Barry rent richting de bal. Kitching verovert de bal door een tackle van achteren. Kitching speelt de bal door. Fairclough heeft problemen om de bal te vangen. Fairclough haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cage bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortimer verovert de bal door een tackle van achteren. Scotland bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortimer is nu in balbezit. Mortimer schiet op doel. Parker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Howe is nu in balbezit. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Robson de bal. Robson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Small geeft een lange en hoge pass. Carr is nu in balbezit. Carr geeft een lange en hoge pass. Robson is nu in balbezit. Robson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Robson rent richting de bal. Zamora is nu in balbezit. Mortimer rent richting de bal. Robson rent richting de bal. Robson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Howe rent richting de bal. Small onderschept slim de pass. Small passt de bal met de wreef. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havant Castle 45%, AFC Tealios 55%.
Havant Castle - AFC Tealios 1:0

64e minuut.
Cage bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortimer onderschept slim de pass. Mortimer passt de bal met de wreef. Scotland heeft problemen om de bal te vangen. Scotland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Havant Castle - AFC Tealios 1:1

72e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Hill is nu in balbezit. Mortimer onderschept slim de pass. Mortimer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kitching geeft een hoge lob. Fairclough rent richting de bal. Larsson rent richting de bal. Fairclough rent richting de bal. Fairclough haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Neal is nu in balbezit. Mortimer onderschept slim de pass. Mortimer passt de bal in één keer door. Robson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parker met een harde bal richting middenveld. Larsson rent richting de bal. Larsson geeft de bal voor. Middleton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havant Castle 60%, AFC Tealios 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Havant Castle - AFC Tealios 1:1