Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skeleton Crew Leamwick fc
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Sessegnon trapt de bal weg van het doel. Ward-Prowse rent richting de bal. Met opzet legt Bould zijn tegenspeler op de grond. Bould is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Rashid geeft een lange en hoge pass. Rhodes speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Wilder de bal onder controle te krijgen. Salter rent richting de bal. Salter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Fenton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenton rent richting de bal. Fenton schiet op doel. Baker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Leamwick fc 0:1

14e minuut.
Hislop rent richting de bal. Wilder onderschept slim de pass. Wilder passt de bal met de wreef. Salter bereikt de bal nog maar net als eerste. Salter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skeleton Crew - Leamwick fc 1:1

24e minuut.
Shakespeare rent richting de bal. Fenton rent richting de bal. Hughеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
John Barnes met een sublieme pass. Hislop is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Davidson. Davidson krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Rhodes bereikt de bal nog maar net als eerste. Salter verovert de bal door een tackle van achteren. Turnbull begaat een overtreding. Turnbull krijgt een gele kaart. Salter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Davidson wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hughеs verovert de bal door een tackle van achteren. Hughеs met een sublieme pass. Fenton heeft problemen om de bal te vangen. Fenton draait met de bal, schiet en ... Baker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Leamwick fc 1:2

41e minuut.
Rush is nu in balbezit. Hughеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs passt de bal met de wreef. Fenton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Leamwick fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skeleton Crew 53%, Leamwick fc 47%.
Skeleton Crew - Leamwick fc 1:3

48e minuut.
Turnbull geeft de bal voor. Fenton kopt de bal weg. Hughеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Leamwick fc 1:4

50e minuut.
Soglo passt de bal in één keer door. Davidson is nu in balbezit. Hughеs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hughеs krijgt een gele kaart.

51e minuut.
John Barnes geeft een hoge lob. Soglo is nu in balbezit. Fenton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenton haalt uit met een fantastische trap. Baker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Leamwick fc 1:5

52e minuut.
Salter met een sublieme pass. Daar is Wilder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hughеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs probeert naar een medespeler te passen. Soglo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ward-Prowse is nu in balbezit. Rashid rent richting de bal. Ward-Prowse schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ward-Prowse naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rashid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ward-Prowse met een sublieme pass. Shakespeare met een snel genomen vrije trap. Salter krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Rush passt de bal met de wreef. Hughеs is nu in balbezit. Hughеs passt de bal met de wreef. Fenton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rashid verovert de bal door een tackle van achteren. Rashid geeft een hoge lob. Klungelig pakt Turnbull de bal. Salter bereikt de bal nog maar net als eerste. Salter draait met de bal, schiet en ... Sessegnon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Leamwick fc 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skeleton Crew 61%, Leamwick fc 39%.
Skeleton Crew - Leamwick fc 2:5