Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DODY FC Danum Parkway FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Green geeft een hoge lob. Inworp. Bale met een snelle inworp. Owеn rent richting de bal. Owеn geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Owеn onderschept slim de pass. Tucker onderschept slim de pass. Tucker speelt de bal door. Wilson rent richting de bal. Wilson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - Danum Parkway FC 0:1

7e minuut.
Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson draait met de bal, schiet en ... Robson kopt de bal weg. Hislop is nu in balbezit. Hislop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bruyne geeft een hoge lob. Beardsley probeert de bal aan de voet te houden. Nyoni geeft een lange en hoge pass. Beardsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beardsley geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nyoni kopt de bal weg. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beardsley verovert de bal door een tackle van achteren. Beardsley geeft een lange en hoge pass. Wilson kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fox rent richting de bal. Fox passt de bal in één keer door. Mount heeft problemen om de bal te vangen. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tucker is nu in balbezit. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tucker zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tucker moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tucker schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Rogan met een harde bal richting middenveld. Fox kopt de bal weg. Klungelig pakt Mount de bal. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DODY FC 47%, Danum Parkway FC 53%.
DODY FC - Danum Parkway FC 0:1

53e minuut.
Gray passt de bal met de wreef. Owеn is nu in balbezit. Owеn passt de bal met de wreef. Henderson is nu in balbezit. Henderson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Coleman met een snelle inworp. Neal kan de bal niet met de borst controleren. Neal passt de bal in één keer door. Owеn bereikt de bal nog maar net als eerste. Owеn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop geeft een lange en hoge pass. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox onderschept slim de pass. Fox haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Nyoni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coleman met een snelle inworp. Bale is nu in balbezit. Bale geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Neal passt de bal met de wreef. Brady bereikt de bal nog maar net als eerste. Brady met een sublieme pass. Henderson rent richting de bal. Henderson schiet op doel. Rogan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DODY FC 36%, Danum Parkway FC 64%.
DODY FC - Danum Parkway FC 0:1