Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kimpton Farsley North
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
11 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
French passt de bal met de wreef. Prefect rent richting de bal. Vickers bereikt de bal nog maar net als eerste. Prefect onderschept slim de pass. Prefect haalt uit met een fantastische trap. Gazza Lineker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimpton - Farsley North 1:0

7e minuut.
Costello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cooper komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Rooney geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cooper zal de hoekschop nemen. Daar is Prefect, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prefect schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Cooper is nu in balbezit. Prefect is nu in balbezit. Prefect passt de bal in één keer door. French is nu in balbezit. French haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimpton - Farsley North 2:0

25e minuut.
Grimes speelt de bal door. Vickers rent richting de bal. Jackson begaat een overtreding. Jackson krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Gabriel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rooney is nu in balbezit. Farah onderschept slim de pass. Farah schiet op doel. French probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vickers is nu in balbezit. Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson met een sublieme pass. French geeft een hoge lob. Gazza Lineker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimpton - Farsley North 3:0

45e minuut.
McManaman verovert de bal door een tackle van achteren. McManaman geeft de bal voor. Otto heeft problemen om de bal te vangen. Sheridan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheridan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimpton 33%, Farsley North 67%.
Kimpton - Farsley North 3:0

46e minuut.
Sheridan probeert naar een medespeler te passen. McManaman rent richting de bal. French tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. French krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Vickers geeft de bal voor. Grimes probeert naar een medespeler te passen. French is nu in balbezit. French haalt uit met een fantastische trap. Jarvis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Farah neemt de hoekschop. Gazza Lineker bokst de bal weg. Jarvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prefect onderschept slim de pass. Prefect schiet op doel. Gazza Lineker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimpton - Farsley North 4:0

61e minuut.
Gabriel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grimes speelt de bal door. French bereikt de bal nog maar net als eerste. French draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kimpton - Farsley North 5:0

64e minuut.
Farah rent richting de bal. Rooney onderschept slim de pass. Rooney geeft een lange en hoge pass. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lennon bereikt de bal nog maar net als eerste. Farah rent richting de bal. Lennon begaat een overtreding. Farah wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimpton 26%, Farsley North 74%.
Kimpton - Farsley North 5:0