Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
witham town Skeleton Crew
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Bellingһam probeert naar een medespeler te passen. Daar is Livermore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salter verovert de bal door een tackle van achteren. Salter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Waddle is nu in balbezit. Davidson onderschept slim de pass. Davidson speelt de bal door. Salter bereikt de bal nog maar net als eerste. Salter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
witham town - Skeleton Crew 0:1

25e minuut.
Waddle kopt de bal weg. Bellingһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingһam passt de bal zonder na te denken. Livermore is nu in balbezit. Livermore draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Shakespeare passt de bal met de wreef. Bould bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keane krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Irwin rent richting de bal. Irwin geeft de bal voor. Livermore kopt de bal weg. Bellingһam is nu in balbezit. Bellingһam schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Baker probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
witham town - Skeleton Crew 1:1

31e minuut.
Bould geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Irwin de bal onder controle te krijgen. Salter bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson rent richting de bal. Davidson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salter rent richting de bal. Salter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
witham town - Skeleton Crew 1:2

37e minuut.
Rashid onderschept slim de pass. Rashid speelt de bal door. Davidson heeft problemen om de bal te vangen. Salter is nu in balbezit. Salter draait met de bal, schiet en ... Knight probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: witham town 60%, Skeleton Crew 40%.
witham town - Skeleton Crew 1:2

54e minuut.
Keane kan de bal niet met de borst controleren. Bould is nu in balbezit. Keane schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Keane krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Irwin geeft een lange en hoge pass. Maroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore verovert de bal door een tackle van achteren. Livermore haalt uit met een fantastische trap. Baker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
witham town - Skeleton Crew 2:2

70e minuut.
Klungelig pakt Bellingһam de bal. Sidibe rent richting de bal. Bellingһam onderschept slim de pass. Livermore bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
witham town - Skeleton Crew 3:2

74e minuut.
Stringer kopt de bal weg. Daar is Irwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bould probeert naar een medespeler te passen. Salter rent richting de bal. Salter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
witham town - Skeleton Crew 3:3

77e minuut.
Waddle verovert de bal door een tackle van achteren. Waddle geeft een hoge lob. Maroon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Livermore is nu in balbezit. Livermore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Stringer geeft de bal voor. Bellingһam kopt de bal weg. Maroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore onderschept slim de pass. Livermore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Waddle passt de bal zonder na te denken. Bellingһam rent richting de bal. Bellingһam passt de bal zonder na te denken. Livermore is nu in balbezit. Livermore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: witham town 48%, Skeleton Crew 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
witham town - Skeleton Crew 3:3