Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaw Lane Rangers Danum Parkway FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Kemp de bal. Kemp geeft een lange en hoge pass. Chris Waddle rent richting de bal. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Jacobs trapt de bal weg van het doel. Nyoni kopt de bal weg. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Waddle onderschept slim de pass. Bruyne met een sublieme pass. Waddle probeert naar een medespeler te passen. Emerson rent richting de bal. Emerson draait met de bal, schiet en ... Rogan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Rogan speelt de bal door. Chris Waddle kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Green de bal onder controle te krijgen. Emerson is nu in balbezit. Emerson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Hislop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waddle rent richting de bal. Waddle passt de bal met de wreef. Emerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Chris Waddle is nu in balbezit. Fox verovert de bal door een tackle van achteren. Fox met een sublieme pass. Wilson is nu in balbezit. Wilson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kemp kopt de bal weg. Nyoni rent richting de bal. Cole schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cole krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Johnston geeft de bal voor. Cole kopt de bal weg. Bruyne is nu in balbezit. Emerson verovert de bal door een tackle van achteren. Emerson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaw Lane Rangers - Danum Parkway FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaw Lane Rangers 50%, Danum Parkway FC 50%.
Shaw Lane Rangers - Danum Parkway FC 1:0

69e minuut.
Beardsley met een sublieme pass. Sinclair rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilson. Sinclair raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Chris Waddle met een sublieme pass. Daar is Nyoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyoni geeft de bal voor. Wilson is nu in balbezit. Wilson schiet op doel. Jacobs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shaw Lane Rangers - Danum Parkway FC 1:1

87e minuut.
Wright met een snelle inworp. Fox rent richting de bal. Fox met een sublieme pass. Wilson rent richting de bal. Wilson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaw Lane Rangers 44%, Danum Parkway FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shaw Lane Rangers - Danum Parkway FC 1:1