Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danum Parkway FC Kimpton
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 28.3
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Mills passt de bal in één keer door. Green rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McGrath. McGrath krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bruyne is nu in balbezit. Bruyne geeft een hoge lob. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson schiet op doel. Klungelig pakt Iling-Junior de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kemp onderschept slim de pass. Kemp passt de bal met de wreef. French met een sublieme pass. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
French is nu in balbezit. Hislop rent richting de bal. French onderschept slim de pass. Daar is French, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. French schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Danum Parkway FC - Kimpton 0:1

30e minuut.
Bruyne bereikt de bal nog maar net als eerste. French rent richting de bal. French passt de bal in één keer door. McGrath is nu in balbezit. McGrath schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Danum Parkway FC - Kimpton 0:2

37e minuut.
Nyoni geeft de bal voor. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate begaat een overtreding. Woodgate krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Tucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucker geeft een lange en hoge pass. Nowak met een sublieme pass. Klungelig pakt Wilson de bal. Wilson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danum Parkway FC 46%, Kimpton 54%.
Danum Parkway FC - Kimpton 0:2

50e minuut.
Hislop kopt de bal weg. Iling-Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fox. Fox krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Pickford kopt de bal weg. Nowak is nu in balbezit. Nowak passt de bal in één keer door. Fox is nu in balbezit. Fox met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Danum Parkway FC - Kimpton 1:2

86e minuut.
Pickford is nu in balbezit. Pickford passt de bal zonder na te denken. Johnston bereikt de bal nog maar net als eerste. French verovert de bal door een tackle van achteren. French draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Danum Parkway FC - Kimpton 1:3

87e minuut.
Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath onderschept slim de pass. Wilson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McGrath raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. McGrath kan niet meer verder spelen. Prefect komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danum Parkway FC 62%, Kimpton 38%.
Danum Parkway FC - Kimpton 1:3