Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farsley North DODY FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Klungelig pakt Gray de bal. Sheridan onderschept slim de pass. Sheridan haalt uit met een fantastische trap. Gabriel kopt de bal weg. Klungelig pakt Mount de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Neal begaat een overtreding. Gabriel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rooney zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sheridan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rooney passt de bal in één keer door. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheridan is nu in balbezit. Sheridan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Howson passt de bal zonder na te denken. Joshua is nu in balbezit. Owеn onderschept slim de pass. Henderson rent richting de bal. Henderson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Joshua onderschept slim de pass. Joshua geeft een hoge lob. Daar is Brady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Owеn bereikt de bal nog maar net als eerste. Joshua onderschept slim de pass. Joshua probeert naar een medespeler te passen. Sheridan is nu in balbezit. Sheridan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farsley North - DODY FC 1:0

39e minuut.
Gray met een sublieme pass. Henderson rent richting de bal. Henderson schiet op doel. Bale springt en kopt de bal. Gazza Lineker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Farsley North - DODY FC 1:1

40e minuut.
Waddlе rent richting de bal. Bale onderschept slim de pass. Bale probeert naar een medespeler te passen. Sheridan is nu in balbezit. Sheridan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Howson bereikt de bal nog maar net als eerste. Howson geeft een lange en hoge pass. Gray met een sublieme pass. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farsley North 45%, DODY FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Farsley North - DODY FC 1:1

57e minuut.
Joshua rent richting de bal. Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. Joshua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joshua krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Brady geeft de bal voor. Daar is Underhill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Underhill geeft een lange en hoge pass. Waddlе is nu in balbezit. Waddlе geeft een lange en hoge pass. Paal! Jansen probeert wanhopig de bal te grijpen. Sheridan is nu in balbezit. Sheridan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farsley North - DODY FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farsley North 45%, DODY FC 55%.
Farsley North - DODY FC 2:1