Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leamwick fc witham town
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.8
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Russo probeert naar een medespeler te passen. Hughеs bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yang. Yang krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Stringer heeft problemen om de bal te vangen. Jansen geeft een lange en hoge pass. Hughеs is nu in balbezit. Hughеs schiet op doel. Knight probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leamwick fc - witham town 1:0

31e minuut.
Jansen met de inworp. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs probeert naar een medespeler te passen. Fenton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenton draait met de bal, schiet en ... Knight probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Klungelig pakt Rhodes de bal. Rhodes geeft de bal voor. Stringer rent richting de bal. Hughеs verovert de bal door een tackle van achteren. Hughеs geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hislop is nu in balbezit. John Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. John Barnes passt de bal zonder na te denken. Fenton is nu in balbezit. Fenton haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leamwick fc 39%, witham town 61%.
Leamwick fc - witham town 1:0

51e minuut.
Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse met een sublieme pass. Fenton is nu in balbezit. Hughеs rent richting de bal. Hughеs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Waddle speelt de bal door. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs rent richting de bal. Fenton is nu in balbezit. Fenton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leamwick fc - witham town 2:0

55e minuut.
John Barnes geeft de bal voor. Inworp. Russo met de inworp. Klungelig pakt Bellingһam de bal. Bellingһam geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bellingһam rent richting de bal. Livermore bereikt de bal nog maar net als eerste. John Barnes met een sublieme pass. Fenton rent richting de bal. Fenton draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Knight probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
John Barnes geeft de bal voor. Hislop is nu in balbezit. Bellingһam begaat een overtreding. Bellingһam krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Ward-Prowse geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Waddle de bal onder controle te krijgen. Stringer rent richting de bal. Fenton onderschept slim de pass. Fenton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Knight probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leamwick fc 39%, witham town 61%.
Leamwick fc - witham town 2:0