Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
witham town Leamwick fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


35e minuut.
Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs verovert de bal door een tackle van achteren. Hughеs probeert naar een medespeler te passen. Fenton is nu in balbezit. Fenton schiet op doel. Knight kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: witham town 46%, Leamwick fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
witham town - Leamwick fc 0:0

53e minuut.
John Barnes met een sublieme pass. Soglo rent richting de bal. Met opzet legt Yang zijn tegenspeler op de grond. Yang krijgt een gele kaart. Soglo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

56e minuut.
Livermore met een sublieme pass. Russo rent richting de bal. Russo geeft een hoge lob. Daar is Livermore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livermore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
witham town - Leamwick fc 1:0

60e minuut.
Stringer rent richting de bal. Jansen onderschept slim de pass. Jansen met een sublieme pass. Fenton rent richting de bal. Fenton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
witham town - Leamwick fc 1:1

63e minuut.
Russo verovert de bal door een tackle van achteren. Russo geeft de bal voor. Fenton is nu in balbezit. Hughеs is nu in balbezit. Hughеs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Waddle controleert de bal met de borst. Hughеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs speelt de bal door. Fenton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenton haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: witham town 47%, Leamwick fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
witham town - Leamwick fc 1:1