Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samisdabes Skeleton Crew
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Thomas passt de bal zonder na te denken. Sidibe heeft problemen om de bal te vangen. Salter bereikt de bal nog maar net als eerste. Salter draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes - Skeleton Crew 0:1

8e minuut.
Defoe onderschept slim de pass. Defoe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rush met een snelle inworp. Wilder geeft een hoge lob. Paal!

11e minuut.
Sidibe rent richting de bal. Sellars onderschept slim de pass. Sellars probeert naar een medespeler te passen. Marvel is nu in balbezit. Marvel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sellars met een sublieme pass. Marvel is nu in balbezit. Marvel geeft de bal voor. Walker is nu in balbezit. Walker geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wilder is nu in balbezit. Wilder met een sublieme pass. Salter is nu in balbezit. Salter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes - Skeleton Crew 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samisdabes 62%, Skeleton Crew 38%.
Samisdabes - Skeleton Crew 0:2

49e minuut.
Sellars rent richting de bal. Sellars geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Maroon de bal onder controle te krijgen. Marvel rent richting de bal. Marvel haalt uit met een fantastische trap. Baker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bould rent richting de bal. Edozie probeert naar een medespeler te passen. Gazza Lineker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salter is nu in balbezit. Salter draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes - Skeleton Crew 0:3

71e minuut.
Sidibe speelt de bal door. Gazza Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazza Lineker geeft de bal voor. Marvel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvel draait met de bal, schiet en ... Baker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Rashid kopt de bal weg. Jarvis rent richting de bal. Jarvis passt de bal met de wreef. Marvel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes - Skeleton Crew 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samisdabes 45%, Skeleton Crew 55%.
Samisdabes - Skeleton Crew 1:3