Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:16
  • Competitiewedstrijd: Division IV 4
  • Stadion: DODY FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1421
DODY FC Shaw Lane Rangers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Emerson is nu in balbezit. Gray onderschept slim de pass. Morley rent richting de bal. Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle verovert de bal door een tackle van achteren. Jansen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Morley verovert de bal door een tackle van achteren. Emerson rent richting de bal. Waddle is nu in balbezit. Waddle haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bale neemt de hoekschop. Plummer kan de bal niet met de borst controleren. Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. Owеn rent richting de bal. Owеn haalt uit met een fantastische trap. Jacobs bokst de bal weg.

31e minuut.
Neal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plummer met de inworp. Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrell geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Jansen trapt de bal weg. Chris Waddle kopt de bal weg. Daar is Mount, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emerson rent richting de bal. Emerson haalt uit met een fantastische trap. Jansen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DODY FC 49%, Shaw Lane Rangers 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DODY FC - Shaw Lane Rangers 0:0

47e minuut.
Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle rent richting de bal. Waddle passt de bal met de wreef. Emerson is nu in balbezit. Emerson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Morley onderschept slim de pass. Gray is nu in balbezit. Gray speelt de bal door. Henderson rent richting de bal. Henderson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Morley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gray. Gray krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Morley rent richting de bal. Owеn is nu in balbezit. Owеn passt de bal zonder na te denken. Emerson rent richting de bal. Emerson schiet op doel. Jansen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Yang onderschept slim de pass. Yang met een sublieme pass. Morley bereikt de bal nog maar net als eerste. Owеn onderschept slim de pass. Owеn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DODY FC 56%, Shaw Lane Rangers 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DODY FC - Shaw Lane Rangers 0:0