Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kimpton DODY FC
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gray is nu in balbezit. Mills is nu in balbezit. Mills met een sublieme pass. French is nu in balbezit. French schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pickford passt de bal zonder na te denken. Neal rent richting de bal. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Neal rent richting de bal. Neal schiet op doel. Dorrell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Gray raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Strangeways komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Mills met een sublieme pass. Farah is nu in balbezit. Farah speelt de bal door. French rent richting de bal. French schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimpton 48%, DODY FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kimpton - DODY FC 0:0

48e minuut.
Otto geeft de bal voor. Inworp. Howson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owеn bereikt de bal nog maar net als eerste. Owеn geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grimes geeft de bal voor. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Pickford speelt de bal door. Howson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Woodgate. Woodgate krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Robson geeft een hoge lob. Iling-Junior is nu in balbezit. Iling-Junior geeft de bal voor. French bereikt de bal nog maar net als eerste. French schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Owеn rent richting de bal. Owеn geeft een hoge lob. Iling-Junior is nu in balbezit. Henderson is nu in balbezit. Henderson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bale rent richting de bal. Bale geeft een lange en hoge pass. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Strangeways onderschept slim de pass. Strangeways geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimpton - DODY FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimpton 42%, DODY FC 58%.
Kimpton - DODY FC 0:1