Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danum Parkway FC Farsley North
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox verovert de bal door een tackle van achteren. Fox speelt de bal door. Wilson is nu in balbezit. Wilson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rooney geeft een lange en hoge pass. Gabriel is nu in balbezit. Met opzet legt Tucker zijn tegenspeler op de grond. Tucker krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Underhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson verovert de bal door een tackle van achteren. Wilson schiet op doel. Gazza Lineker maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Danum Parkway FC - Farsley North 1:0

31e minuut.
Lennon bereikt de bal nog maar net als eerste. Beardsley verovert de bal door een tackle van achteren. Beardsley met een sublieme pass. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danum Parkway FC 58%, Farsley North 42%.
Danum Parkway FC - Farsley North 1:0

46e minuut.
Bruyne rent richting de bal. Bruyne geeft een lange en hoge pass. Fox kopt de bal weg. Wilson is nu in balbezit. Wilson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Waddlе geeft een lange en hoge pass. Fox is nu in balbezit. Fox passt de bal met de wreef. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kemp geeft een hoge lob. Wilson springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Fox rent richting de bal. Rooney onderschept slim de pass. Rooney speelt de bal door. McManaman is nu in balbezit. McManaman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Fox rent richting de bal. Rooney is nu in balbezit. Fox schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Fox moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fox schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danum Parkway FC 55%, Farsley North 45%.
Danum Parkway FC - Farsley North 1:0