Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farsley North Danum Parkway FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
O`Leary probeert naar een medespeler te passen. Sheridan is nu in balbezit. Sheridan speelt de bal door. Waddlе bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddlе geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kemp geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wilson is nu in balbezit. Wilson haalt uit met een fantastische trap. Jarvis heeft problemen om de bal te vangen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Nowak heeft problemen om de bal te vangen. Nowak geeft een lange en hoge pass. Wilson is nu in balbezit. Wilson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Underhill de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farsley North - Danum Parkway FC 0:1

36e minuut.
Bruyne geeft een hoge lob. Wilson is nu in balbezit. Lennon maakt een afschuwelijke overtreding. Lennon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farsley North 55%, Danum Parkway FC 45%.
Farsley North - Danum Parkway FC 0:1

65e minuut.
Duff is nu in balbezit. Duff geeft een lange en hoge pass. Waddlе kopt de bal weg. Sheridan is nu in balbezit. Sheridan draait met de bal, schiet en ... Rogan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Farsley North - Danum Parkway FC 1:1

69e minuut.
O`Leary onderschept slim de pass. Nyoni rent richting de bal. Nyoni passt de bal zonder na te denken. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson haalt uit met een fantastische trap. Gazza Lineker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farsley North - Danum Parkway FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farsley North 46%, Danum Parkway FC 54%.
Farsley North - Danum Parkway FC 1:2