Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DODY FC Leamwick fc
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Hislop verovert de bal door een tackle van achteren. Owеn onderschept slim de pass. Owеn probeert naar een medespeler te passen. Henderson is nu in balbezit. Henderson haalt uit met een fantastische trap. Sessegnon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sessegnon probeert naar een medespeler te passen. Fenton is nu in balbezit. Fenton passt de bal zonder na te denken. Hughеs rent richting de bal. Hughеs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Howson kopt de bal weg. Owеn met een sublieme pass. Ward-Prowse rent richting de bal. Henderson verovert de bal door een tackle van achteren. Henderson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DODY FC 48%, Leamwick fc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DODY FC - Leamwick fc 0:0

49e minuut.
Coleman probeert de bal aan de voet te houden. Jansen probeert naar een medespeler te passen. Robson rent richting de bal. Fenton verovert de bal door een tackle van achteren. Fenton haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Robson trapt de bal weg. Ward-Prowse met een sublieme pass. Fenton heeft problemen om de bal te vangen. Fenton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hughеs rent richting de bal. Fenton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs rent richting de bal. Fenton rent richting de bal. Fenton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hughеs rent richting de bal. Hughеs probeert naar een medespeler te passen. Fenton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenton draait met de bal, schiet en ... Robson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jansen neemt de hoekschop. Jansen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Soglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mount onderschept slim de pass. Mount geeft een hoge lob. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hislop geeft de bal voor. Fenton kopt de bal weg. Daar is Hughеs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenton draait met de bal, schiet en ... Jansen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DODY FC 72%, Leamwick fc 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DODY FC - Leamwick fc 0:0