Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samisdabes Goole Liverpool
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Edozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Edozie geeft een lange en hoge pass. WaIker controleert de bal met de borst. Sellars verovert de bal door een tackle van achteren. Sellars draait met de bal, schiet en ... Redknapp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Farrell onderschept slim de pass. Farrell passt de bal met de wreef. Daar is Fofana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarvis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Walker geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sellars de bal. Sellars speelt de bal door. Daar is Naylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naylor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Jarvis passt de bal zonder na te denken. Marvel rent richting de bal. Farah rent richting de bal. Marvel verovert de bal door een tackle van achteren. Marvel schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Edozie kopt de bal weg. Marvel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Farah is nu in balbezit. Marvel verovert de bal door een tackle van achteren. Marvel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jarvis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robbo. Jarvis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Defoe met een snel genomen vrije trap. Marvel heeft problemen om de bal te vangen. Marvel schiet op doel. Redknapp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Baldwin passt de bal in één keer door. Noble speelt de bal door. Fofana kopt de bal weg. Baldwin rent richting de bal. Baldwin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Howson de bal onder controle te krijgen. Paal!

28e minuut.
Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana geeft een lange en hoge pass. Gazza Lineker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Dawson geeft de bal voor. Thomas kopt de bal weg. Wells rent richting de bal. Baldwin rent richting de bal. Baldwin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samisdabes 43%, Goole Liverpool 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samisdabes - Goole Liverpool 0:0

60e minuut.
Thomas geeft de bal voor. Inworp. Archer met een snelle inworp. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin rent richting de bal. Baldwin speelt de bal door. Wells is nu in balbezit. Wells draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Archer met de inworp. Baldwin met een sublieme pass. Wells rent richting de bal. Wells schiet op doel. Gazza Lineker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Jarvis probeert naar een medespeler te passen. Edozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin maakt een afschuwelijke overtreding. Baldwin krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Inworp. Dawson met de inworp. Archer controleert de bal met de borst. Archer geeft de bal voor. Wells krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samisdabes 65%, Goole Liverpool 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samisdabes - Goole Liverpool 0:0