Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warrington Harriers Kimpton
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 27.4
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Singh met een sublieme pass. Wilshere is nu in balbezit. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Singh de bal. Singh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
McGrath speelt de bal door. Mills speelt de bal door. Spur bereikt de bal nog maar net als eerste. French onderschept slim de pass. French draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Mills verovert de bal door een tackle van achteren. Mills probeert naar een medespeler te passen. Cooper rent richting de bal. Cooper geeft een lange en hoge pass. McGrath springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Butcher is nu in balbezit. Butcher geeft een hoge lob. Iling-Junior probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilshere is nu in balbezit. Wilshere draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Gallagher kopt de bal weg. Singh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mills. Mills krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrington Harriers 54%, Kimpton 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warrington Harriers - Kimpton 0:0

46e minuut.
French passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Gakpo de bal onder controle te krijgen. Dodd begaat een overtreding. Dodd krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Gakpo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Costello komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Cooper kan de bal niet met de borst controleren. Cooper geeft de bal voor. Klungelig pakt Woodrow de bal. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrington Harriers - Kimpton 0:1

57e minuut.
Singh probeert naar een medespeler te passen. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodd is nu in balbezit. McGrath is nu in balbezit. McGrath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mills passt de bal in één keer door. McGrath rent richting de bal. McGrath speelt de bal door. French rent richting de bal. French draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warrington Harriers - Kimpton 0:2

80e minuut.
Mills passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Reed de bal. French rent richting de bal. French draait met de bal, schiet en ... Spur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Costello neemt de hoekschop. French bereikt de bal nog maar net als eerste. French haalt uit met een fantastische trap. Perry bokst de bal weg.

84e minuut.
Pickford kopt de bal weg. Costello kan de bal niet met de borst controleren. Woodrow rent richting de bal. Costello onderschept slim de pass. Costello geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrington Harriers 77%, Kimpton 23%.
Warrington Harriers - Kimpton 0:2