Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
witham town Shaw Lane Rangers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bellingһam probeert naar een medespeler te passen. Waddle rent richting de bal. Waddle probeert naar een medespeler te passen. Livermore bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Cole kopt de bal weg. Daar is Keane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emerson is nu in balbezit. Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chris Waddle rent richting de bal. Waddle is nu in balbezit. Yang is nu in balbezit. Waddle verovert de bal door een tackle van achteren. Waddle geeft een hoge lob. Knight kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Emerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Emerson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waddle rent richting de bal. Emerson verovert de bal door een tackle van achteren. Waddle rent richting de bal. Waddle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Knight met een harde bal richting middenveld. Farrell kopt de bal weg. Yang rent richting de bal. Waddle onderschept slim de pass. Waddle geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Farrell verovert de bal door een tackle van achteren. Farrell probeert naar een medespeler te passen. Waddle is nu in balbezit. Emerson onderschept slim de pass. Emerson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
witham town - Shaw Lane Rangers 0:1

33e minuut.
Keane met een sublieme pass. Russo rent richting de bal. Russo geeft een lange en hoge pass. Livermore is nu in balbezit. Livermore schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: witham town 54%, Shaw Lane Rangers 46%.
witham town - Shaw Lane Rangers 0:1

54e minuut.
Knight met een harde bal richting middenveld. Livermore kopt de bal weg. Sinclair probeert de bal aan de voet te houden. Bellingһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingһam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: witham town 41%, Shaw Lane Rangers 59%.
witham town - Shaw Lane Rangers 0:1