Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kimpton witham town
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 20.6
average Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. French verovert de bal door een tackle van achteren. French probeert naar een medespeler te passen. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimpton - witham town 1:0

11e minuut.
Keane rent richting de bal. Keane speelt de bal door. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath verovert de bal door een tackle van achteren. McGrath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Chopra met een snelle inworp. Hughеs is nu in balbezit. Hughеs geeft een lange en hoge pass. French rent richting de bal. French geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Yang is nu in balbezit. Yang geeft een hoge lob. Otto bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore onderschept slim de pass. Livermore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Irwin geeft een hoge lob. Livermore is nu in balbezit. Bellingһam rent richting de bal. Livermore rent richting de bal. Livermore schiet op doel. Dorrell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimpton 38%, witham town 62%.
Kimpton - witham town 1:0

51e minuut.
Woodgate geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Irwin de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gakpo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Irwin heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barmby met een snelle inworp. Waddle probeert naar een medespeler te passen. Livermore bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kimpton - witham town 1:1

71e minuut.
Klungelig pakt McGrath de bal. Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Farah probeert naar een medespeler te passen. French rent richting de bal. French draait met de bal, schiet en ... Knight probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Dorrell speelt de bal door. McGrath kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Waddle de bal onder controle te krijgen. Bellingһam rent richting de bal. Bellingһam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimpton 40%, witham town 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kimpton - witham town 1:1