Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kimpton Samisdabes
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Prefect geeft de bal voor. McGrath is nu in balbezit. Edozie rent richting de bal. Farah verovert de bal door een tackle van achteren. Farah haalt uit met een fantastische trap. Noble bokst de bal weg. Gazza Lineker geeft de bal voor. Naylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Hughеs moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hughеs schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Defoe is nu in balbezit. Prefect verovert de bal door een tackle van achteren. Jarvis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jarvis krijgt een gele kaart. Prefect wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Prefect kan niet meer verder spelen. Jackson komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Edozie rent richting de bal. Farah onderschept slim de pass. Farah speelt de bal door. McGrath is nu in balbezit. McGrath haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Howson de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
French bereikt de bal nog maar net als eerste. French passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Thomas de bal. McGrath is nu in balbezit. McGrath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
French is nu in balbezit. Farah is nu in balbezit. Farah passt de bal zonder na te denken. McGrath rent richting de bal. McGrath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Woodgate rent richting de bal. Naylor onderschept slim de pass. Naylor passt de bal in één keer door. Marvel rent richting de bal. Marvel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gallagher geeft een hoge lob. Inworp. Naylor met een snelle inworp. Sellars is nu in balbezit. Sellars geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimpton 46%, Samisdabes 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kimpton - Samisdabes 0:0

48e minuut.
Jackson kopt de bal weg. French is nu in balbezit. French schiet op doel. Na een snelle pass probeert Howson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimpton - Samisdabes 1:0

50e minuut.
Thomas geeft de bal voor. Inworp. Woodgate met de inworp. Pickford is nu in balbezit. Pickford geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. French is nu in balbezit. French draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kimpton - Samisdabes 2:0

62e minuut.
Marvel probeert de bal aan de voet te houden. Pickford is nu in balbezit. Marvel begaat een overtreding. Marvel krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Gazza Lineker geeft de bal voor. Woodgate is nu in balbezit. Naylor speelt de bal door. Sellars is nu in balbezit. Sellars draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dorrell speelt de bal door. Jarvis is nu in balbezit. Jarvis passt de bal zonder na te denken. Daar is Edozie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edozie geeft een hoge lob. Dorrell bokst de bal weg.

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dorrell niet meer kan verder spelen. Earnshaw komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Naylor probeert naar een medespeler te passen. Marvel rent richting de bal. Met opzet legt Farah zijn tegenspeler op de grond. Farah krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Defoe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Farah probeert naar een medespeler te passen. French bereikt de bal nog maar net als eerste. French schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimpton - Samisdabes 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimpton 43%, Samisdabes 57%.
Kimpton - Samisdabes 3:0